Verloskundigen

 

Zwanger in Dordrecht? Welkom in onze praktijk!

Wij, Marlies Verhagen, Priscilla van Baaren en Emma de Haan geloven in persoonlijke zorg. Enthousiast en professioneel begeleiden we de zwangerschap, bevalling en kraamtijd in heel Dordrecht.

Ruim 35 jaar staat Lucina met plezier zwangeren bij in heel Dordrecht en zijn wij een vertrouwenspersoon van begin tot eind. Maar ook als je een kinderwens hebt, kun je bij ons terecht voor een preconceptioneel consult, het “kinderwensspreekuur”. Mocht je onder controle zijn van de gynaecoloog, dan kunnen wij je kraamtijd begeleiden.

Naast een avondspreekuur hebben wij spreekuur op verschillende locaties en op verschillende dagen.  We hebben om de beurt spreekuur zodat we elkaar meerdere keren zullen zien en zo kennis kunnen maken. Door middel van frequent werkoverleg met elkaar behouden we continuïteit en kwaliteit van zorg. Het voordeel van meerdere verloskundigen in onze praktijk is dat we in geval van ziekte, gelijktijdige bevallingen, vakantie en nascholing dit voor elkaar kunnen opvangen. Zo blijft de continuïteit binnen de praktijk gewaarborgd.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke begeleiding, fijne samenwerking en kwaliteit van zorg!
Kijk voor meer informatie op onze website www.verloskundigen-lucina.nl